You are currently viewing 1 december: Debattraining #2

1 december: Debattraining #2

In samenwerking met ASDV Bonaparte organiseert Kompas Studenten op dinsdag 1 december voor de tweede keer een GRATIS debattraining! Vorig jaar was de debattraining een succes, waardoor we geen moment aarzelden om het dit jaar nog een keer te doen!

Debatteren, presenteren en overtuigend spreken zijn zaken die voor een student enorm belangrijk zijn. Het is niet alleen handig tijdens discussies of debatten, maar tevens voor sollicitaties en presentaties voor een groep mensen. Voor nu en later is het kunnen overtuigen van mensen een onmisbare vaardigheid.

Tijdens de debattraining zullen de deelnemers een korte uitleg krijgen over de beginselen van het presenteren en de regels van het Lagerhuisdebat. Vervolgens zullen de deelnemers zelf debatteren aan de hand van een aantal stellingen en krijgen zij uitgebreid feedback van de ervaren trainers.

Mis deze kans niet en leer GRATIS de kunst van het debatteren! Het belooft een leuke en educatieve avond te worden net zoals vorig jaar!

Deze training zal beginnen om 19.30, locatie wordt nader bekend gemaakt.

Meld je aan via: www.kompasstudenten.nl/debattraining

Datum: Dinsdag 1 december 2015
Tijd: 19:30-22:00 (inloop: 19:00)
Locatie: wordt nader bekendgemaakt

ASDV Bonaparte is een studenten debatvereniging die iedere donderdag avond borrelt & debatteert in het Gespuis, en iedere dinsdagavond cursussen en workshops organiseert om je debat- of spreekvaardigheid verder te ontwikkelend. Daarnaast gaan ze naar veel (inter)nationale debattoernooien en organiseren ze een breed scala aan sociale activiteiten. Zie www.facebook.com/ASDVBonaparte en www.asdvbonaparte.nl.