Aanmeldingsformulier

  Geslacht

  ManVrouw

  Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

  JaNee

  Actief lid worden

  JaNee

  Lidmaatschap (donatie)*

  € 2,- p.m.€ 3,- p.m.€ 5,- p.m.€ 7,- p.m€ 10,- p.m.

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en verleen Kompas Studenten toestemming om het aangevinkte bedrag elke maand automatisch te incasseren*

  Toelichting

  Als Kompas Studenten zijn wij continu bezig om leuke en leerzame activiteiten voor onze medestudenten op te zetten! Zo kun je tegen een aantrekkelijke prijs mee op culturele groepsreizen. We organiseren lezingen en workshops van deskundigen, bieden studieondersteuning aan maar natuurlijk ook heel veel lol. Door lid te worden van Kompas Studenten vergroot je je netwerk, maar nog belangrijker, je werkt aan een goed verloop van je studie!

  Kompas Studenten; your way to success!

  Geïnteresseerd? Meld je nu aan via het formulier.

  Algemene Voorwaarden
  • Je bent studerend/afgestudeerd aan een MBO, HBO of WO-instelling of zit in het laatste jaar van je HAVO of Vwo-opleiding.
  • Kompas Studenten is geen vereniging, maar een stichting. Dit betekent dat Kompas Studenten formeel geen leden heeft, maar donateurs. Wij noemen donateurs echter leden en zij kunnen gewoon meespreken over de activiteiten die Kompas Studenten organiseert.
  • Het lidmaatschap geldt voor een heel jaar en gaat direct in na je aanmelding. Je betaalt vanaf de maand dat je je inschrijft.
  • Alle leden van Kompas Studenten betalen contributie zolang zij lid zijn van de stichting. De contributie wordt maandelijks afgeschreven. De afschrijving van de contributie vindt plaats tegen het einde van de maand.
  • Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.
  • Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit kan per mail met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 4 weken. Stuur je opzegging per mail naar: penningmeester@kompasstudenten.nl