You are currently viewing Atilay Uslu eigenaar van Corendon

Atilay Uslu eigenaar van Corendon

  • Post author:
  • Post category:Nieuws

Atilay Uslu vertelt op 15 april om 19:00u over zijn weg naar succes in het gebouw van Kompas Studenten, Westermarkt 2G, 1016 DK in Amsterdam. Meld je aan via http://eosvu.nl/?option=com_rsform&formId=5.

Wie is Atilay Uslu?
Is in 1990 begonnen als zelfstandig ondernemer. Via een eigen grillroom in Haarlem en daarna een eigen reisbureau groeide deze zakenman uit tot de baas van touroperator Corendo

Sinds 2000 is hij de mede-eigenaar en directeur van de Corendon groep. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten, verkopen en uitvoeren van vakantie-reizen naar het buitenland.

In 2005 heeft Atilay met zijn partner Corendon Airlines opgericht. En in 2011 heeft hij Corendon Dutch Airlines ingericht, zodat ook vluchten vanuit Nederland naar Europese bestemmingen kon worden geleverd.

Als persoon en zijn bedrijf staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog op de agenda Atilay Uslu.

Zij investeren veel op het gebied van duurzaamheid in de luchtvaartsector. Atilay heeft zelfs een eigen stichting opgericht om op een onafhankelijke manier met geselecteerde projecten innovatieve en duurzame ontwikkelingen te bevorderen. Dat is volgens hem de enige manier om echt bij te dragen aan de verduurzaming van de toeristische branche.

“Reizen gaat door, maar dan wel duurzamer!”