You are currently viewing Dagtrip Keulen

Dagtrip Keulen

Beste leden en niet-leden,

Op zaterdag 29 november is het zover: na de succesvol georganiseerde dagtrips naar Parijs en Londen, is het alweer tijd voor een nieuwe onvergetelijke reis. Deze keer naar het populaire en gezellige Keulen!

Keulen staat bekend om haar gezellige en sfeervolle kerstmarkten die elk jaar in de maanden november en december terugkomen. Er zijn maar liefst 6 kerstmarkten die elk een eigen charme hebben. Deze kerstmarkten bieden een sfeervolle ambiance en een prachtig decor van lichtjes, kerstballen en dennenbomen. Ook wordt Keulen gezien als dé Duitse shoppingstad. Met verschillende winkelcentra en autovrije winkelgebieden in de oude wijken van Keulen kun je eindeloos shoppen en genieten van de verschillende bezienswaardigheden.

De meest herkenbare historische attractie van Keulen is natuurlijk de Dom. Het gaat om een prachtige middeleeuwse kathedraal in het hart van de stad. Vanuit ongeveer 160 meter kun je genieten van een fantastisch uitzicht van de stad. Daarnaast kan je de Rathaus niet missen tijdens je bezoek. Dit historisch stadhuis is een belangrijke toeristische trekpleister gebouwd in de 15e eeuw.

Mis deze unieke ervaring niet! Kom samen met Kompas Studenten mee en ontdek de mooie geschiedenis en de gezellige kerstmarkten van Keulen!

Op 29 november zullen wij verzamelen om 08:00 uur voor het Victoria Hotel in Amsterdam Centraal. De bus zal vertrekken om stipt 08:30 uur en komt rond 11:45 uur aan in Keulen. Na een hele dag genieten van de stad, zullen wij ‘s avonds om 20:30 uur weer vertrekken vanuit Keulen en rond 23:45 uur weer in Amsterdam zijn.

Er is geen vaste programma op deze dag ingepland, de deelnemers zijn dus de hele dag vrij om zelf op stap te gaan.

Meld je snel aan want voor deze reis geldt: vol=vol!

De prijs voor leden is € 17,50 en voor niet-leden € 25,- (busreis incl. ontbijt in de bus).

Aanmelden kan t/m 25 november via:

www.kompasstudenten.nl/keulen

Voor vragen kun je mailen naar reis@kompasstudenten.nl