Dagtrip Londen 8 maart

Dagtrip Londen 8 maart

Beste leden en niet-leden,

Na een succesvolle dagtrip naar Parijs vorig jaar is het alweer tijd voor een nieuwe dagtrip. Dit keer organiseert Kompas Studenten een trip naar de wervelende metropool Londen!

Op zaterdag 8 maart is het zover. We gaan nog voordat de tentamens beginnen richting het cultuurrijke Londen om even goed te ontspannen. De toegankelijkheid van de stad zorgt jaarlijks voor miljoenen bezoekers en uit de referenties kunnen we zien dat de meerderheid van de mensen die de stad eens heeft bezocht een tweede keer niet uitsluit.

Eén van de meest herkenbare historische monumenten van Londen is de ‘Londen Tower Bridge’. De brug biedt de bezoekers het perfecte fotomoment met een prachtig uitzicht vanaf de loopbrug aan de top. Londen is een winkelstad bij uitstek, met wereldberoemde winkelboulevards als Oxford Street, Regent Street en leuke boetiekjes rond Covent Garden en in Notting Hill. Ook internationale winkelketens als H&M, Zara en Mango ontbreken natuurlijk niet.

Je kunt ook naar één van de topmusea gaan die Londen rijk is. Bezoek bijvoorbeeld het grootste museum van de wereld: British Museum. Een stedentrip naar Londen is niet compleet zonder even langs de koningin te zijn geweest. Buckingham Palace is de officiële residentie van de Britse monarchie in Londen.

Daarnaast zijn natuurlijk St. Paul’s Cathedral, Londen Eye, Big Ben, British Museum en Windsor Castle het bezoeken zeker waard!

Mis deze unieke dagtrip niet! Kom met Kompas Studenten mee en ontdek de metropool Londen in een dag!
We zullen op vrijdag 7 maart om 23:30 verzamelen voor het Victoria Hotel in Amsterdam-Centraal. De bus zal vertrekken om stipt 00:00 en komt rond 08:00 aan in Londen. Na een hele dag Londen zullen we ‘s avonds om 22:00 weer vertrekken uit Londen en rond 07:00 weer in Amsterdam zijn.
Er is geen vaste programma op deze dag ingepland, de deelnemers zijn dus de hele dag vrij om Londen zelf te verkennen.

Meld je snel aan want voor deze reis geldt vol=vol!

De prijs voor leden is €45,- en voor niet-leden €55,- (busreis incl. overtocht en ontbijt in de bus).

Aanmelden kan t/m 6 maart via onze site:

www.kompasstudenten.nl/londen

De aanmelding kan pas worden voltooid wanneer de betaling is voldaan. Meld je snel aan want voor deze reis geldt vol=vol!

Zorg voor een geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart)! Als je geen Nederlandse nationaliteit hebt, check dan a.u.b. of je een visum nodig hebt voor Engeland!

LET OP: Het is mogelijk om de ledenkorting te pakken op deze reis!
Word snel lid via www.kompasstudenten.nl/aanmelden voor maar €2,- per maand om te kunnen profiteren van de vele voordelen waarmee je in aanmerking zult komen in de toekomst.

Voor vragen kun je mailen naar reis@kompasstudenten.nl

 

Close Menu