Debattraining 17 februari 2015

Op dinsdag 17 februari is de eerste succesvolle debattraining in samenwerking met ASDV bonaparte georganiseerd. Het was een leerzame dag met aan het einde een leuk debat!

Debat Midden-Oosten

Op 27 november 2014 hebben wij het debat 'Toekomst van het Midden-Oosten' georganiseerd. De sprekers van de avond waren journalist Rena Netjes en arabist Jan Jaap de Ruiter.

Lijsttrekkersdebat 3 maart 2014

Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen er weer. Voor studenten hebben wij, in samenwerking met Peritus Network en Stichting Camellia, op maandag 3 maart een lijsttrekkersdebat georganiseerd.

Masterclass \'Brown Eyes-Blue Eyes\'

Op dinsdag 4 februari 2014 vond de Masterclass plaats. Deze werd gegeven door Seyda Buurman-Kutsal, bekend van Het Grote Racisme Experiment op BNN.

Lezing Metafysica

Op 19 november 2013 heeft er een lezing over ‘metafysica’ plaatsgevonden op de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Het was voor velen een onbekend onderwerp, maar daar is tijdens de lezing verandering in gebracht door Gerard Huige.

Seminar Studiesucces

Op vrijdag 9 oktober 2013 heeft het seminar ‘Studiesucces’ plaatsgevonden op de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Het was de aftrap van onze stichting voor dit jaar. De opkomst was groot en tot onze tevredenheid was het een waar succes! Het thema van het seminar was studiesucces en het had als doel om studenten te helpen met het omgaan met stress tijdens hun tentamenperiode.

 Carrière in de politiek met Robert Flos

Robert Flos, een man van diversiteit, hakte gelijk in met de vraag naar diversiteit in leeftijden en studie onder de aanwezige studenten. Vervolgens vertelde hij over zijn eigen weg naar succes.

We fly high, met de CEO van Corendon: Atilay!

Atilay Uslu, CEO van Corendon Airlines, heeft de afsluitende workshop gegeven aan een veertigtal studenten van STIP en Kompas.

Funda Mujde vertelt over haar succes

Wij, Kompas Studenten mochten Funda Mujde, een veelzijdige cabaretière, actrice, columniste en presentatrice verwelkomen.

Foam workshop - 6 maart 2013

Kompasstudenten heeft een gezellige middag gehad bij het Fotomuseum Amsterdam (FOAM). Onze leden hebben een fotoworkshop gedaan en hebben hier veel van geleerd.

Teamwork Kompas

Kompas heeft de laatste tijd veel nieuwe vrijwilligers kunnen verwelkomen. Om elkaar beter te leren kennen en de samenwerking te verbeteren hebben wij een teamworkavond georganiseerd. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we kennismakingsspelletjes en samenwerkingsspelletjes gedaan. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond!

Dagtrip naar Parijs

Parijs: Een wereldstad met allure en natuurlijk dé bestemming voor een leuke stedentrip!

Istanbul business trip met Faculteitsvereniging EOS-VU

Kompas Studenten was samen met Faculteitsvereniging EOS-VU in Istanbul.

Bezoek Universiteit in Tanzania

Kompas studenten hebben op 24 oktober een bezoek gebracht aan een Universitet in Tanzania.

Politieke bijeenkomst Joost Taverne (VVD)

Joost Taverne (VVD) aanwezig bij Kompas Studenten om over de Nederlandse identiteit en andere zaken te spreken.

Zaalvoetbaltoernooi \"Bal op de stip\"

Na het grootste opkomst van welgeteld 20 teams kon alleen nog maar één ding deze hectische en positief geladen groep van welgeteld 150 personen stil krijgen: de heilige fluit.

Tanja Jadnanansing; Hoger onderwijs

Kompas studenten ,Onderdeel van Studentenplatform Nederland (STIP), gingen maandag 7 Mei 2012 in gesprek met Tanja Jadnanansing, Tweede Kamer-Lid en woordvoerster hoger onderwijs voor de PvdA .

Istanbul 2012

In gesprek met Aleid Truijens van de Volkskrant

Kompas studenten hebben 17 April een bijeenkomst georganiseerd voor studenten uit het Hoger onderwijs om de persoonlijke ervaringen te delen van Aleid Truijens, Columniste van de Volkskrant. Studenten kregen de mogelijkheid om haar vragen te stellen over haar persoonlijke carrière en de actuele gebeurtenissen in Nederland.verscheidene thema\'s over het Hoger onderwijs, diversiteit, politiek en media zijn in informele sfeer besproken .

Wintersport

Indonesië 2012

Wenen

Istanbul

Andalucia

Madrid-Toledo

Parijs

Close Menu