You are currently viewing Futsaltoernooi ‘KompasCup 2014’
Futsaltoernooi ‘KompasCup 2014′.

Futsaltoernooi ‘KompasCup 2014’

Na het succesvolle futsaltoernooi ‘Bal op de Stip’ in samenwerking met Johan Cruijff Foundation presenteert Commissie Vrije Tijd van Kompas Studenten dit jaar het futsaltoernooi ‘KompasCup 2014’.

Op 19 april a.s. leggen wij de bal weer op de stip en trappen af. Er zullen 12 teams van min. 6 spelers/max. 8 spelers (4 veldspelers + 1 keeper + wissel(s)) strijden om de eerste plaats. De teams zullen eerst in de poulefase tegen elkaar spelen om een plek in de kruisfinales te bemachtigen. Hierna zullen de kruisfinales worden gespeeld en mag uiteindelijk het sterkste team zich winnaar van ‘KompasCup 2014’ noemen. De hoofdprijs voor het winnende team is een avond gezellig Turks eten met je hele team in restaurant Konak te Amsterdam.

Het toernooi vindt plaats in Sporthallen Zuid Amsterdam en begint om 19.00 stipt. Je gehele team dient zich uiterlijk 18.30 te melden bij de organisatie. Voor leden is deelname gratis en niet-leden betalen €5,- per speler. Je kunt je inschrijven tot en met 16 april. Je betaling moet uiterlijk op 18 april op onze rekening bijgeschreven zijn. De betaalgegevens ontvang je na je inschrijving.

Word nu nog lid van Kompas Studenten voor maar €2,- per maand om gratis mee te kunnen voetballen. Dit kan via www.kompasstudenten.nl/aanmelden.

Elke speler van je team dient zich apart in te schrijven en de contactpersoon (aanvoerder) moet worden vermeld onder het kopje ‘Bericht’.
Inschrijven voor KompasCup 2014 kan via www.kompasstudenten.nl/kompascup2014

De poules worden vooraf op facebook gepubliceerd. Like onze pagina https://www.facebook.com/KompasStudenten en stay tuned!

Vorm dus snel je team, schrijf je in en strijd mee om de KompasCup 2014!