You are currently viewing Reeks ‘Culture brings together’ – Kalligrafie Workshop (Vol!)

Reeks ‘Culture brings together’ – Kalligrafie Workshop (Vol!)

Helaas zit de workshop Kalligrafie vol. Houd ons in de gaten voor de komende activiteiten van de reeks ‘Culture brings together’.

De cultuurcommissie van Kompas Studenten presenteert een reeks activiteiten onder het motto ‘Culture brings together’. Hiermee willen wij studenten met verschillende achtergronden de gelegenheid bieden om in aanraking te komen met de kunst en gebruiken van andere culturen. De studenten krijgen zodoende de kans om in een kleine gezellige groep inspiratie op te doen uit de kunst van verschillende culturen en hiermee aan de slag te gaan.

Na een succesvolle avond met de Ebru artist Okan Akin is het nu tijd, zoals eerder aangekondigd, voor de workshop kalligrafie. Dit keer wordt de workshop verzorgd door de wereldberoemde Ebru en Kalligrafie kunstenaar Dr. Mehmet Refii Kileci. Hoe is kalligrafie ontstaan, hoe wordt het toegepast en wat voor stijlen zijn er, je leert dit allemaal en nog veel meer op deze mooie avond. Kom en maak kennis met deze mooie kunst!

Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift en wordt in China, Japan en in islamitische culturen nog vaak gebruikt. Met een pen, penseel of zelfs een ganzenveer worden letters tot kunst gemaakt.

Wil jij dit ook een keer zelf uitproberen? Hierbij nodigen wij jou van harte uit voor de interactieve Kalligrafie workshop, waarbij je zult kennismaken met de technieken hiervan.

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 15 mei (18:30 – 21:00 uur) in centrum Sanitas (Bos en Lommerweg 357, 1061 DH Amsterdam)
De prijs voor niet-leden is €3,- en voor leden geheel gratis!

Word snel lid van Kompas Studenten om gebruik te maken van de ledenkorting.
Lid worden: www.kompasstudenten.nl/aanmelden
Aanmelden Kalligrafie workshop: www.kompasstudenten.nl/aanmelden-kalligrafie-workshop

Houd ons in de gaten voor de vele leuke workshops die snel zullen volgen en hopelijk tot donderdag 15 mei!