home_kompas

Kompas Studenten is een stichting voor maatschappelijk betrokken studenten, opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam. Wij houden ons bezig met carrière, sport, excursies, educatieve- en inspirerende workshops en netwerken.

Wij zoeken jonge, ondernemende, nieuwsgierige en leergierige studenten, die zich betrokken voelen bij de maatschappij. Kompas Studenten krijgen geen onderwijs, maar creëren dit samen met medestudenten en onze partners, vrijwilligers en bestuursleden. Leden van Kompas hebben een breed netwerk van professionals en deskundigen tot hun beschikking.

diehoek-kompas

Missie

Kompas is een stichting voor studenten, waarbij het creëren van mogelijkheden voor studenten centraal staat. Wij houden rekening met de studieachtergrond, behoeften en belangen van onze leden en zullen ons uiterste best doen om hen optimaal te begeleiden tijdens hun studie. Kompas staat ervoor om doeltreffend en resultaatgericht aan de slag te gaan om haar leden zoveel mogelijk kansen op ontwikkeling te geven.

Visie

Kompas heeft als doel een studentenstichting te worden, waar met passie en respect gewerkt wordt aan een optimale carrière voor studenten. Door middel van onze diversiteit aan excursies, lezingen en leden willen wij werken aan een inspirerend en motiverend studieklimaat. Onze missie is voltooid als onze leden plezier hebben en een succesvolle persoonlijke ontwikkeling doormaken! Wij willen de energiebron van succesvolle studenten en talenten worden.