You are currently viewing Studenten gaan in gesprek met Aleid Truijens

Studenten gaan in gesprek met Aleid Truijens

  • Post author:
  • Post category:Nieuws

Bijeenkomst
Op 17 april 2012 gaan studenten in gesprek met Aleid Truijens.

Kompas organiseert!
Kompas studenten organiseert in Amsterdam een bijeenkomst voor studenten om de persoonlijke ervaringen te delen van Aleid Truijens. Studenten krijgen de mogelijkheid om haar vragen te stellen over haar persoonlijke carrière en de actuele gebeurtenissen in Nederland. Er zullen verscheidene thema’s over het Hoger onderwijs, diversiteit, politiek en media besproken worden. Mis deze bijeenkomst niet en meld je op tijd aan! Je kan je aanmelden via info@kompasstudenten.nl.

Wie is Aleid Truijens?
Aleid Truijens (1955) is een Nederlands auteur en publiciste. Ze werkt als redacteur en columniste voor de Volkskrant. In 2003 kreeg Truijens een subsidie voor het schrijven van een biografie van F.B. Hotz die ze in 2011 publiceerde. Daarvoor werkte ze onder meer als kunstredacteur bij het weekblad Elsevier, als docent aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en aan de Universiteit Leiden en als literair recensent voor NRC Handelsblad.

Bibliografie
1981 – Over verhalen van F.B. Hotz
1997 – Draden trekken door het labyrint
1998 – De God van Hotz
2002 – Een beetje levensbestemming
2004 – Geen nacht zonder (roman)
2007 – Vriendendienst (roman)
2011 – Geluk kun je alleen schilderen. F.B. Hotz. Het leven

Tijd: 20.00-22.00
Adres: Westermarkt 2g
1016 DK Amsterdam

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven